Jung schakelmateriaal

JUNG schakelmateriaal

Sinds 1968 en al 50 jaar op de markt met geavanceerde en innovatieve oplossingen voor klassieke maar ook gebouwbeheer technieken zorgt JUNG nog steeds nieuwe impulsen in techniek en design. Het assortiment Jung schakelmateriaal is zeer breed en omvat o.a. schakelaars, stopcontacten, dimmers, wandcontactdozen en afdekramen. Naast het standaard assortiment JUNG schakelmateriaal zijn er tevens prachtige luxe series schakelmateriaal aanwezig. Als u op zoek bent naar meer comfort en intelligente oplossingen voor netwerksturing, multimedia, energiebesparing of veiligheid zijn de producten van JUNG wat u zoekt. Bijvoorbeeld de JUNG schakelmateriaal AS500, Edelstaal, LS plus. Doordat het schakelmateriaal programma bijzonder breed is betekent dit dat er voor ieder budget een oplossing mogelijk is.

Design van JUNG

Het design is was geen prioriteit we zagen vaak alleen de kleur wit, maar we zien steeds vaker dat JUNG hier erg in groeit. Tegenwoordig zien we kleuren zoals chroom, alpine wit, kunststof wit en vele andere materialen en kleuren. Uiteraard blijft functionaliteit bovenaan staan Maar een JUNG dimmer of JUNG stopcontact zijn een plaatje voor het oog en vallen netjes weg in ieder interieur.

Lichtmanagement in uw interieur

De lichtmanagement-producten van bestaan uit basiselementen voor verschillende soorten tijdschakelaars, draaidimmers, en bewegingsmelders. Dimmers zijn gemaakt voor het regelen van de lichtsterkte van een verlichtingselement aan de hand van een af – of toenemende stroomsterkte. JUNG levert bij Lichtmanagement de klassieke draaidimmer, maar ook een moderne tastdimmer of neven dimmer voor extra bediening. Een dimmerknop of –toets van bijvoorbeeld de AS Range of LS Range serie kunt u zelf bij uw bestelling voegen. Naast deze dimmers, heeft het Lichtmanagement ook elektronische schakelaars voor bewegingssensoren. Deze kunnen eveneens aangesloten worden op de bewegingsmelders van de Range series.