Mechanische ventilatie

Mechanische ventilatie

Het ventileren van uw woning of pand is van belang voor uw en de gezondheid van andere, maar ook om vocht- en/of schimmelproblemen te voorkomen. Mechanische ventilatie zorgt ervoor dat uw woning of pand op een slimme manier wordt geventileerd. U kunt ervoor zorgen met behulp van mechanische ventilatie dat de luchtafvoer en -toevoer volledig of voor een deel wordt gereguleerd. Daarnaast zijn er veel diverse mogelijkheden, hier adviseren wij graag over.

Gezondheidsvoordelen mechanische ventilatie

Slechte luchtkwaliteit kan gezondheidsproblemen veroorzaken, helemaal voor mensen die last hebben van astma of allergie├źn. Voor deze groep mensen is het extra belangrijk om te zorgen voor een gezonde lucht. Daarnaast kan een slechte luchtkwaliteit ook voor andere problemen zorgen. Denk hierbij aan hoofdpijn, vermoeidheid en/of concentratie problemen. Een ander bijkomend voordeel is dat het ook zorgt voor een frisse geur in huis en gaat het vieze geurtjes tegen. Zorg dus voor goede ventilatie in uw woning of pand.

Premies en subsidies

Er zijn gemeentelijke subsidies en/of premies waar u aanspraak op kunt doen. Dit hangt er wel vanaf in welke gemeente u bijvoorbeeld woont of hoe oud uw woning/pand is. Hier kunnen wij u natuurlijk ook het een en ander over adviseren.

Installatie

Wilt u een optimaal ventilatiesysteem in uw woning of pand? Neem dan contact op met Techno-M BV. Onze erkende deskundige installateurs staan voor u klaar om u te helpen.

Vraag een offerte aan

Wij zijn gespecialiseerd in het kwalitatief en hoogwaardig aanleggen van elektrotechnische woon en bedrijfsinstallaties voor particulieren en de zakelijke markt. Van elektrotechniek, intercomsystemen, beveiliging, camera installaties, data/netwerk, service en onderhoud, storingsdienst, duurzaamheid en LED, vervangen van uw groepenkast voor nieuw maar ook bestaande bouw.