Elektrotechnische storingsdienst

Elektrotechnische storingsdienst

Heeft u in uw woning of pand last van een technische storing of stroomstoring waar u zelf niet uitkomt? Geen probleem, wij staan altijd voor u klaar! Neem gerust contact op met Techno-M BV, wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wel of geen bestaande klant bij ons? Geen probleem u kunt altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Veiligheid

Een storing kan gevaarlijk zijn, daarom kijken wij ook altijd tijdens het oplossen van de storing of de elektra installatie voldoet aan de eisen. Een storing treedt namelijk niet voor niets op. Onze deskundige vakmensen hebben de storing vaak zo opgelost, maar het is nog beter als we het in de toekomst kunnen voorkomen. De erkende elektriciens van Techno-M geven daarom ook na het oplossen van de storing vrijblijvend advies.

Snelle storingsdienst

Dus zoekt een elektricien om snel uw storing op te lossen, neem contact op via onderstaand contactformulier. Zo kunt u weer snel gebruikt maken van een apparaten en kunt u veilig verder gaan waar u mee bezig was.

Vraag een offerte aan

Wij zijn gespecialiseerd in het kwalitatief en hoogwaardig aanleggen van elektrotechnische woon en bedrijfsinstallaties voor particulieren en de zakelijke markt. Van elektrotechniek, intercomsystemen, beveiliging, camera installaties, data/netwerk, service en onderhoud, storingsdienst, duurzaamheid en LED, vervangen van uw groepenkast voor nieuw maar ook bestaande bouw.