Elektra (her)installatie

Elektra (her)installatie

Om een algemeen renovatieproject helemaal goed af te maken moet u overal aan denken. Zo ook het zo efficiënt mogelijk aanleggen van de elektrotechnische installatie. Wij helpen u graag met uitdenken en installeren uw woning. Ook hier staat veiligheid, efficiëntie en gemak voorop.

Advies

Bij een renovatie hoeft u natuurlijk niet alles te vervangen, er kan gebruik gemaakt worden van de oude bedrading en/of elektra in uw woning. Het kan ook de wens zijn om wel alles te vervangen, neem voor advies contact met ons op. Stel u heeft bijvoorbeeld een oudere woning uit de jaren dertig. Dan kan het bijvoorbeeld een goed idee zijn om nieuwe groepen aan te maken en de infrastructuur opnieuw uit te denken. Wij staan graag voor u klaar.

Deskundige vakman

Wij zijn erkende installateurs, zo zorgen wij ervoor dat alle elektra die wij installeren aan alle eisen voldoen. Daarnaast houden wij ons zelf ook altijd scherp en zijn wij op de hoogte van de ontwikkeling op de markt. Wij zijn tevens aangesloten bij Stichting Sterkin zo voldoen wij aan de normen en eisen van een erkenningsregeling van Stichting Sterkin. Zo weet u zeker dat wij van alle ontwikkelingen op de hoogte zijn en aan alle eisen voldoen.

Vraag een offerte aan

Wij zijn gespecialiseerd in het kwalitatief en hoogwaardig aanleggen van elektrotechnische woon en bedrijfsinstallaties voor particulieren en de zakelijke markt. Van elektrotechniek, intercomsystemen, beveiliging, camera installaties, data/netwerk, service en onderhoud, storingsdienst, duurzaamheid en LED, vervangen van uw groepenkast voor nieuw maar ook bestaande bouw.