Service en onderhoud

Service en onderhoud

Techno-M heeft met meer dan 368+ succesvolle projecten en ervaring sinds 1998, dus alles in huis om u goed van dienst te zijn. Zo ook met de nodige service en onderhoud. Op zoek naar snelle service in combinatie

Storingen

Enerzijds de service van het behandelen van storingen en calamiteiten. Zo zijn wij 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar voor u! Het oplossen van storingen en calamiteiten doen wij snel en vakkundig. Wij lossen zo spoedig mogelijk hetgeen op wat er niet werkt en uw probleem is binnen no time opgelost.

Onderhoud

Anderzijds zorgen wij ook voor de noodzakelijk inspecties en het onderhoud. Met een goed onderhouden systeem en/of techniek loopt u niet tegen onnodige problemen op. Gebruik maken van onze vakkundige diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag een offerte aan

Wij zijn gespecialiseerd in het kwalitatief en hoogwaardig aanleggen van elektrotechnische woon en bedrijfsinstallaties voor particulieren en de zakelijke markt. Van elektrotechniek, intercomsystemen, beveiliging, camera installaties, data/netwerk, service en onderhoud, storingsdienst, duurzaamheid en LED, vervangen van uw groepenkast voor nieuw maar ook bestaande bouw.