Elektrotechnische wooninstallaties

Elektrotechnische wooninstallaties

Techno M realiseert, ontwerpt, regelt en onderhoudt elektrotechnische installaties in woningen. Het is een mooi vak waar veel bij komt kijken, veiligheid speelt voor ons altijd een grote rol. Onze jarenlange ervaring en vakkundige mensen kun u heel goed helpen door een efficiënt en veilig systeem te installeren, die aan al uw eisen en veiligheidsnormen voldoet. Wij leveren en leggen ook KNX systemen aan.

Ervaring en deskundig advies

Techno M heeft veel ervaring in huis, waardoor wij u goed van raad en daad kunnen voorzien. De elektriciteit in 1 keer goed geregeld hebben is essentieel. U wilt later niet nog eens alles moeten hergroeperen of gaan verleggen. Daarnaast is het ook prettig om op de kleine dingen te letten zoals genoeg aansluitpunten of de aansluitpunten op de juiste plekken. Wij helpen u graag met het realiseren van de geschikte infrastructuur in uw woning.

Erkend installateur

Wij zijn erkend installateur, zo voldoen wij aan de normen en eisen van een erkenningsregeling van Stichting Sterkin. Zo weet u zeker dat wij van alle ontwikkelingen op de hoogte zijn en aan alle eisen voldoen.

Vraag een offerte aan

Wij zijn gespecialiseerd in het kwalitatief en hoogwaardig aanleggen van elektrotechnische woon en bedrijfsinstallaties voor particulieren en de zakelijke markt. Van elektrotechniek, intercomsystemen, beveiliging, camera installaties, data/netwerk, service en onderhoud, storingsdienst, duurzaamheid en LED, vervangen van uw groepenkast voor nieuw maar ook bestaande bouw.